jamaldetiucover

JAMALDE kliver ut i rampljuset – Dansat/körat bakom Samir & Viktor, JEM, Sean Banan m.fl
Debutsingeln “Turn It Up” släpps 18/11
Jamalde! En 28 årig entertainer som startade sin karriär i Norrland genom att breakdansa på gatan men sen valde att flytta till Stockholm och satsa stort! 
Allt tog fart rätt fort där han började dansa i musikvideos och bakom artister som JEM, och Sean Banan. i 3 år medverkade han som dansare i Melodifestivalen bakom Sean banan och turnerade Sverige runt. Jobbar som Dj på dom stora inneklubbarna runt Stureplan och tävlade i Sveriges största dj tävling på Café Opera “HTC Dj Challange 2011” där han kom till final. 
Under det senaste året har han jobbat som Dj och dansare till Samir och Viktor där dom även har turnerat landet runt. Med tiden i bakgrunden växte intresset för sången fram. Nu är det dags att ta steget fram i rampljuset.

– Jag har alltid velat fronta sen barnsben men tillfälligheterna har gjort att jag istället jobbat mycket bakom andra artister med dans, DJ och körsång fram till nu.

Man måste börja nånstans och som bakgrundsdansare så är man en i gänget och det har känts fantastiskt. Jag har lärt mig mycket om branschen och har skaffat mig mycket erfarenhet av att stå på stora scener och framträda i stora TV-produktioner såsom Melodifestivalen, Lotta på Liseberg, Sommarkrysset, Allsång på Skansen m.fl . Nu känner jag mig redo för att satsa på min egna karriär.

Jag känner också att sången har fått stå tillbaka lite på grund av alla dansuppdrag. Sången har alltid varit ett av mina stora intressen. Men att sjunga bara i duschen och bakom andra artister har inte känts tillräckligt. Därför känns det nu kul att få jobba i studion med min egen röst och mina egna låtar tillsammans med sjukt duktiga producenter.

Jag ser väldigt mycket fram emot att komma ut och turnera med egen show och mina dansare.

Min vision som jag haft ett tag i tankarna börjar verkligen ta form på riktigt och jag ser fram emot hur mitt första singelsläpp kommer att tas emot.

https://www.instagram.com/djjamalde/
https://www.facebook.com/Jamalde-1725870517738837/?fref=ts