kyss bort allt det onda omslag

Kyss bort allt det onda

Band :
Title : Kyss bort allt det onda
Release Date : February 3, 2017
Label :
Catalog ref. : REHNCDS014
Format : Digital Download
Där glittriga gitarrer möter uppgivna textrader om att tappa bort sig själv i mörkret och desperat leta efter någon som kan hela det defekta med lite hångel.
-“Jag hade gjort så mycket dumt och kom till den punkten då jag kände att ingen kommer klara av mig. Jag är för mycket av en virvelvind.” säger Victoria Nilas

Indiepoparna Dennis Tufvasson, Tobias Olofsson, Johan Köhler och Edward Pancetti med sångerskan Victoria Nilas i spetsen bildar bandet HAVET och deras resa började i en replokal i Karlstad för två år sen. Nu har de två oemotståndliga singlar i bagaget, vilket resulterat i kärlek från både Studentradiolistan, Popmuzik, P3 och Aftonbladet.
Bandets musik, dansant indie med underliggande melankoli och fyndiga textreferenser, skjuter en pil rakt in i pophjärtat och andra singeln ”Fixa Dig” letade in sig på några av Spotifys största listor, , låg 1:a på Studentradiolistan och snurrade friskt på P3 en längre tid.
Nya singeln” Kyss bort allt det onda” är producerad och mixad av Kristoffer Folin– Purple Skull Music(Plan Three,Sonic Syndicate,Ryan Roxie m.fl)
Mastrad av Lars Norgren – Ramtitam (Tove Lo,Sabina Ddumba, m.fl)

Tillsammans med bandkamraterna Dennis Tufvasson, Tobias Olofsson, Johan Köhler och Edward Pancetti hittar Victoria Nilas sitt uttryck i musiken med HAVET. Med Victorias självutlämnande texter och deras melodiska sound ska bandet försöka fånga den råa energin i musiken – och folkets hjärtan.